KENNISMAKINGSSESSIE STYR MODEL

Het STYR model is een modern (functie)waarderingsmodel. Het is ontstaan vanuit onze jarenlange ervaring met diverse functiewaarderingsmethodes en in nauwe samenwerking met onze klanten. Wij zien steeds meer organisaties worstelen met het onderhoud en de starheid van functiehuizen. Sommige organisaties denken er zelfs over om functiewaardering maar helemaal af te schaffen. Wij geloven dat er altijd een natuurlijke rangorde binnen organisaties is. Een rangorde die herkenbaar is voor iedereen, die als fair wordt gezien en waarbij rekening gehouden wordt met de diverse talenten van mensen. Tijdens deze kennismakingssessie nemen we je graag mee in het STYR model, onze STYR DOCK Allocator Tool en hoe je het STYR model kan inzetten in de praktijk.

Ervaren begeleiding

Gebracht met humor en energie

I

Direct aan de slag

Wat levert het op

Na het volgen van deze kennismakingssessie weet jij wat het STYR model is (op hoofdlijnen), begrijp je waarom het STYR model ontwikkeld is en weet je hoe je het STYR model in de praktijk kan inzetten.

Aanpak

Het betreft een kennismakingssessie rondom het STYR model. De duur van de sessie is 2 uur. Deze kennismakingssessie is bedoeld om jou als professional een nieuwe kijk te geven op het thema (functie)waardering.

Voor wie?

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die te maken heeft met (functie)waardering. De training is specifiek geschikt voor HR-professionals, corporate recruiters, maar ook voor ZZP’ers en samenwerkingspartners op het gebied van functiewaardering, beloning, performance management en/of aanverwante thema’s.

Programma

In deze kennismakingssessie worden de volgende onderwerpen behandeld:

STYR model:

  • De twee perspectieven (organisatie- en mensperspectief);
  • 6 groepen van toegevoegde waarde;
    Allocator tool
  • Hoe kan het STYR model in de praktijk ingezet worden.

Dagen en data 

De online kennismakingsbijeenkomst duurt 1,5 uur.

  • Optie 1: donderdag 9 december – 09:30 -11:00 uur

Kosten

De kosten: gratis.

Schrijf je in

12 + 14 =