STYR/TMA PRACTITIONER CERTIFICERING

Binnen jouw organisatie is er voor gekozen om te werken met het STYR model en gebruik te maken van de STYR module in de TMA Portal.

In deze training maak je kennis met de elementen uit het STYR model en leer je hoe je met de STYR module eenvoudig in 3 stappen een goed genormeerd STYR/TMA (competentie-talent) profiel kan maken.

Daarnaast leer je hoe je mens aan werk kan verbinden (matchen) en hoe de genormeerde STYR/TMA profielen zich verhouden tot de andere elementen uit het STYR model (hybride waarderen, belonen, talent management).

Ervaren begeleiding

Gebracht met humor en energie

I

Direct aan de slag

Na het volgen van deze training weet je wat het STYR model is en weet je hoe je in 3 stappen een goed genormeerd STYR/TMA profiel kan aanmaken. Daar naast weet je hoe je mens aan werk kan verbinden (matchen).

Certificaat
Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname en krijg je toegang tot de STYR module in de TMA Portal.

Aanpak
Deze training bestaat uit het volgen van de e-learning STYR model en 1 trainingsdag.

Voor wie
Deze praktische training is ontwikkeld voor klanten die (gaan) werken met de STYR module binnen het TMA Portal. De training is specifiek geschikt voor HR-professionals, corporate recruiters, (talent)managers met circa 4> jaar werkervaring. 

Criteria voor deelnemen
Voorwaarde voor de STYR/TMA Praktitioner Certificering is dat je TMA professional bent. Deze training is verplicht om de nieuwe STYR module te mogen gebruiken, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Programma

In deze training worden ondermeer de volgende onderwerpen behandeld:

  • Elementen STYR model
  • STYR talentpaden 
  • Genormeerde STYR/TMA (competentie – talent)profielen
  • Job matrix / Talent matrix 
  • Mens aan werk verbinden (people finder)
  • Gebruik STYR module 

Trainingsdagen en data 2023
De training duurt 1 dag + voorbereiding e-learning STYR model (45 min).

  • Optie 1: dinsdag 14 maart van 9:30 – 17:00 
  • Optie 2: dinsdag 21 maart van 9:30 – 17:00.  

Locatie
MyOffice,
Computerweg 22
Utrecht.

Kosten
€1.495,- excl. BTW

Schrijf je in

8 + 2 =