TMA Gevalideerde Profielen Certificering

Binnen jouw organisatie is er voor gekozen om te werken met door STYR gevalideerde TMA profielen en gebruik te maken van de STYR module in het Talent Management Systeem.

In deze training maak je kennis met elementen uit het STYR model en leer je hoe je met de STYR module eenvoudig in 3 stappen een gevalideerd TMA competentieprofiel kan genereren.

Daarnaast leer je hoe je mens aan werk kan verbinden (matchen) en hoe de gevalideerde profielen zich verhouden tot de andere elementen uit het STYR model (talentpaden, job matrix / talent matrix, hybride waarderen, belonen en talentmanagement). 

Ervaren begeleiding

Gebracht met humor en energie

I

Direct aan de slag

Na het volgen van deze training heb je kennis van elementen uit het STYR model is en weet je hoe je in 3 stappen een gevalideerd TMA competentieprofiel kan genereren. Daar naast weet je hoe je mens aan werk kan verbinden (matchen) en hoe de gevalideerde TMA competentieprofielen zich verhouden tot de andere elementen uit het STYR model.

Certificaat
Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname en krijg je toegang tot de STYR module in de TMA Portal.

Aanpak
Deze training bestaat uit het volgen van de e-learning STYR model en 1 daagse training en een (online) intervisie bijeenkomst.

Voor wie
Deze praktische training is ontwikkeld voor klanten die (gaan) werken met de STYR module binnen het TMA Talent Management Systeem (TMS). De training is specifiek geschikt voor (HR) professionals, corporate recruiters, (talent)managers met circa 4> jaar werkervaring. 

Criteria voor deelnemen
Voorwaarde voor de STYR-TMA Practitioner Certificering is dat je TMA professional bent. Deze training is verplicht om de nieuwe STYR module te mogen gebruiken, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Programma

In deze praktijk training worden ondermeer de volgende onderwerpen behandeld:

  • Elementen STYR model
  • Talentpaden en STYR groepen
  • Genormeerde  talent- competentieprofielen
  • Job matrix / talent matrix 
  • Mens aan werk verbinden (matchen met de people finder en team builder)
  • Gebruik STYR module in TMS (TMA Portal).

Trainingsdagen en data 2023
De training duurt 1 dag + 2 uur (online) intervisie + voorbereiding e-learning STYR model (40 min).

  • Optie 1: dinsdag 17 oktober
  • Optie 2: dinsdag 21 november

Locatie
MyOffice,
Computerweg 22
Utrecht.

Prijs
€1.495,- excl. BTW

Schrijf je in